Nye medlemmer

29. januar 2015 21:19

 

Vi  i KMBK ønsker oss flere medlemmer å dele vår hobby med. Vi er en gjeng «gutter» som har interesse av å bygge skalamodeller av båter. Byggesett eller scratch etter tegninger. Noen bygger små båter på  ca 0.5 m og oppover og noen bygger store båter på opp til 2 m. De fleste båtene som blir bygd er som regel mellom 0.5 m til 1 m da de er greie å frakte med seg. Båtene er motorifisert , og med fjernkontroll. Og noen bygger statiske modeller.  Vi har eget klubblokale i sentrum , møter og bygging  holdes hver torsdag  på kvelden. Når været tillater det blir båtene kjørt på vann, som regel på Nordtjønna i Vågsbygd. Er det noen damer /jenter  som har lyst til  å bygge båter er de også hjertelige velkommen.

Byggere av statiske modeller er også velkomne .

Vi har ingen aldersgrense.

Hver torsdag fra 18.00 til 21.00 i kjelleren på Kongens Senter . Inngang i fra Kongensgt.

Er du interessert se vår hjemmeside : http://kmbk.org eller kontakt : Thor Andersen på mob 95796506 NB! Ingen aldersgrense- alle er velkommen   Epost: th-ande4@online.no   Skriv gjerne noen kommentarer til oss nederst i innleggene på forsiden.  

Vi har også en facebook gruppe:  https://www.facebook.com/groups/1804152946520047/

 

 

null  null 

 

null  null 

null  null 

null  null  null

null    

Leave a reply

required

required

optional